Джордж Ръсел сподели своето мнение, че не очаква той и

...
Джордж Ръсел сподели своето мнение, че не очаква той и
Коментари Харесай

Джордж Ръсел: Ред Бул изглеждат много силни

Джордж Ръсел показа своето мнение, че не чака той и съотборникът му в Мерцедес Люис Хамилтън да бъдат в борбата за успеха в конкуренцията за Гран При на Бахрейн, с която ще започва сезон 2023 във Формула 1 в края на идната седмица.

Изказването на британеца пристигна в хода на втория ден на предсезонната подготовка, която също се организира на пистата „ Сахир “. Неговият коментар идва макар казаното от ръководителя на „ Черните стрели “ Тото Волф, който през вчерашния ден съобщи, че огромният проблем на W13 от 2022 година, подскачането, не афектира представянето на W14.

„ Определено имаме вяра, че разполагаме с колата, да се включим в борбата в челото. Дали обаче това ще се случи другата седмица, мисля, че ще е мъчно “, сподели Ръсел.

„ Ред Бул наподобяват доста мощни, доста постоянни. Колата им наподобява доста мощна, а и Макс Верстапен се показва доста добре. Реалистично видяно другата седмица ще ни е мъчно. Няма обаче причина, която да ни кара да мислим, че в даден миг от годината няма да се включим в борбата. В предишното сме виждали какъв брой добре Мерцедес развива колите си в хода на сезона, тъй че несъмнено имам вяра, че в даден миг ще се борим с тях “, добави още британецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР