Джордж Лазаров триумфира с титлата на сингъл при юношите на

...
Джордж Лазаров триумфира с титлата на сингъл при юношите на
Коментари Харесай

Титли за тенисистите Джордж Лазаров и Лидия Енчева

Джордж Лазаров победи с купата на сингъл при юношите на шампионата от трета категория на ITF в Търнава (Словакия).

Българинът победи във финала с 6:2, 2:6, 6:3 №2 в схемата Михал Крайчи от Словакия. Така Лазаров завоюва купата с осем следващи победи. Той записа пет триумфа в главната скица и три в квалификациите.

Това е втора купа за Джордж от шампионати на ITF за юноши. През месец август той победи с купата на сингъл при юношите на шампионата от четвърта категория на ITF на кортовете на Търговска колегия „ Дема " в София.

Лидия Енчева стана двойна шампионка при девойките на шампионата от пета категория на ITF в Истанбул (Турция).

Във финала на сингъл българката се наложи с 6:4, 6:2 над Дуру Байчан от Турция. Така Енчева завоюва купата с пет победи при единствено един изгубен сет. Това е втора купа за Лидия от шампионати на ITF за девойки. През месец септември Енчева завоюва купата на сингъл при девойките на шампионата от пета категория на ITF във Варна.

Вчера Енчева победи с купа и в шампионата на двойки при девойките. Във финала Енчева и Зейнеп Илкер от Турция победиха с 6:2, 7:5 Дениз Дилек и Дуру Кучу от Турция. Това е първа купа за Енчева на двойки от шампионати на ITF за девойки.

При юношите Анас Маздрашки приключи на второ място на сингъл. Във финала Маздрашки отстъпи с 4:6, 2:6 от Габриел Чету от Румъния.

Предната седмица Маздрашки победи с купата на сингъл при юношите на шампионата от четвърта категория на ITF в Кайро (Египет). Така той има три извоювани трофеи на сингъл през тази година от шампионати на ITF.

Българинът завоюва през вчерашния ден купата на двойки при юношите. Във финала Маздрашки и Емирхан Бюлют от Турция победиха с 6:2, 7:6(10) представителите на домакините Мустафа Санчаклиоглу и Мехмет Тургут. Това е втора купа за Маздрашки на двойки от шампионати на ITF за юноши.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР