Джордж Клуни стоял на колене пред любимата си Амал цели

...
Джордж Клуни стоял на колене пред любимата си Амал цели
Коментари Харесай

Джордж Клуни чакал 20 минути на колене Амал да каже Да

Джордж Клуни стоял на колене пред обичаната си Амал цели 20 минути, преди тя да отговори на най-важния въпрос – желае да да бъде негова брачна половинка. Това описа холивудската звезда пред английското издание Sun.

Холивудският артист поканил хубавицата на сантиментална вечеря в дома си. Поднесъл шампанско и я помолил да потърси с какво да възпламенят свещите в едно от чекмеджетата на близкия скрин. Тя отворила чекмеджето, само че вместо запалка видяла красива кутийка с годежен пръстен. Обърнала се ненадейно и видяла, че Джордж към този момент е застанал на колене и чака отговора ѝ.

„ Стоях по този начин в продължение на 20 минути. Тя просто се взираше в пръстена и споделяше „ О, Боже мой! “. Беше толкоз шокирана “, спомня си артистът.

От скоро двойката се радва на близнаци – Ела и Александър. Самият Клуни приема родителството доста съществено, даже прекомерно.

„ Къщата ни е изпълнена с топлите звуци на бебетата и рев. Когато приятелите ми ме видят да променям пелените им и да се дръзвам дружно с тях, постоянно са сюрпризирани “, споделя той пред Sun.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР