Джордж Клуни споделя повече за своето десетилетно приятелство с Матю

...
Джордж Клуни споделя повече за своето десетилетно приятелство с Матю
Коментари Харесай

Неочакваните разкрития на Джордж Клуни за Матю Пери

Джордж Клуни споделя повече за своето десетилетно другарство с Матю Пери и за какво счита, че триумфът на артиста в " Приятели " не му е донесъл щастието, което постоянно е желал.

Докато промотира новия си филм The Boys in the Boat, 62-годишният Клуни описа за връзката си с Пери. По-специално, Клуни означи по какъв начин е бил очевидец на битките на Пери с депресията и пристрастяването, докато двамата са участвали в сериалите по NBC - надлежно " Спешно поделение " и " Приятели ", преди години.

" Познавах Мат, когато беше на 16 години ", споделя Клуни пред Deadline. " Ние играехме падел тенис дружно. Той е към 10 години по-млад от мен. И беше ужасно, занимателно, занимателно, занимателно дете. "
 Снимка 616181

Звездата от  " Бандата на Оушън " си спомня как Пери често е споделял мечтите си да получи роля в хитово телевизионно шоу, когато " беше дете ".

" Всичко, което ни споделяше, имам поради на мен, Ричард Кайнд и Грант Хеслов, беше, че просто желае да взе участие в сериал. Просто желая да вземам участие в постоянен сериал и ще бъда най-щастливият човек на земята ", напомня думите му Джордж Клуни. 

Въпреки че в последна сметка Пери получава ролята на Чандлър Бинг в " Приятели ", Клуни споделя, че " не е бил благополучен ". Въпреки че сбъдва детските си фантазии, той твърди, че постижението на Пери " не му е донесло наслада, благополучие или мир ".

Тъй като " Спешно поделение " и " Приятели " са снимани " един до различен " на една и съща звукова сцена на NBC, двамата се засичат постоянно. " Спешно поделение " се излъчва от 1994 до 2009 година, а " Приятели " - от 1994 до 2004 година През 1995 година Клуни даже взе участие като посетител в епизод от именития ситком.
 Снимка 640043

" И гледайки какво се случва в реалност с него. Бяхме там тъкмо един до друг и беше мъчно за гледане, тъй като не знаехме какво в действителност става с него ", продължава той за депресията на Матю Пери, за която артистът приказва обстойно и нашироко през целия си живот.

" Просто знаехме, че той не е благополучен, само че нямах визия какво тъкмо прави. 12 викодина дневно и всички неща, за които говореше по-късно, всички тези сърцераздирателни неща. И всичко това, неговият път, ни споделя, че триумфът, парите и всички останали неща не значат автоматизирано, че ни нося благополучие ", прибавя Джордж Клуни. " Просто човек би трябвало да е удовлетворен от себе си и живота си. "

На 28 октомври Пери беше открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис. Той беше на 54. Миналата седмица беше открито, че артистът от " Приятели " е умрял от остри резултати на кетамин, съгласно отчет от аутопсията. Документът също по този начин изброява удавяне, коронарна артериална болест и резултатите на бупренорфин като съдействали фактори за гибелта му.

Аутопсията показва, че Пери е бил " съгласно известията чист в продължение на 19 месеца " преди гибелта си, макар че е практикувал терапия с инфузия на кетамин и е получил последното си лекуване " седмица и половина преди " инцидентното удавяне. Съдебният доктор обаче отбелязва, че " кетаминът в неговата система при гибелта не може да бъде от тази инфузионна терапия ", тъй като следи от веществото в организма се откриват само между три и четири часа след използването му.
 Снимка 412836

През целия си живот Матю Пери беше прям за битките си с пристрастяването. В своите записки от 2022 година " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо " Пери описа за своето пътешестване с умереност и възприятието на горделивост, което изпитва, че най-сетне остава чист.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР