Джордж Клуни ще направи своя дебют на Бродуей в сценична

...
Джордж Клуни ще направи своя дебют на Бродуей в сценична
Коментари Харесай

Джордж Клуни се впуска в ново предизвикателство

Джордж Клуни ще направи своя дебют на Бродуей в театрална акомодация на своята журналистическа драма от 2005 година " Лека нощ и шанс " (Good Night, and Good Luck), писа The Guardian .

Вторият режисьорски план на Клуни ще бъде трансформиран в пиеса, чиято премиера ще бъде напролет на 2025 година Клуни, който изигра Фред Френдли в оригинала, в този момент ще поеме ролята на Едуард Мъроу.

" За мен е чест, след всички тези години, да се върна на сцената и изключително на Бродуей, формата на изкуство и мястото, към което всеки артист се стреми “, сподели Клуни в изказване.

Пиесата наблюдава същинската история на журналиста и телевизионния водещ на CBS Мъроу, който е подложен на рецензии за съмнение за комунизъм в края на 50-те години на предишния век, когато Маккартизмът се постанова. Клуни е съавтор на акомодацията с Грант Хеслов, като и двамата са номинирани за " Оскар " за най-хубав автентичен сюжет за кино лентата.

Мюзикълът ще бъде режисиран от носителя на премията " Тони " Дейвид Кромър.

Най-скорошните заслуги на Клуни като артист включват сантименталната комедия " Билет до парадайса “ (Ticket to Paradise) с Джулия Робъртс и некредитирана епизодична роля в " Светкавицата “ (The Flash). Предстои да го забележим на екран дружно с Брад Пит в престъпния трилър " Вълци “ и в новата неозаглавена комедия на Ноа Баумбах с Адам Сандлър, Лора Дърн и Джим Бродбент.

Като режисьор Клуни неотдавна се зае с акомодация на спортната драма от епохата на Голямата меланхолия " Момчетата в лодката “ (The Boys in the Boat).

Mиналата седмица Робърт Дауни-младши също разгласи, че ще направи своя бродуейски дебют в нова режисура на Аяд Ахтар. В последния сезон на Бродуей дебютираха и други холивудски артисти, в това число Стив Карел и Рейчъл Макадамс, която получи номинация за " Тони " за осъществяването си в " Мери Джейн ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР