Джордж Клуни на два пъти си е мислел, че ще

...
Джордж Клуни на два пъти си е мислел, че ще
Коментари Харесай

Джордж Клуни на два пъти се разминал на косъм със смъртта

Джордж Клуни на два пъти си е мислел, че ще се елементарни с живота си в рискови обстановки, разкрива самият той пред английското издание The Independent.

Така да вземем за пример, през 2018 година, до момента в който снима в Сардиния сериала „ Параграф 22 “, по паметната книга на Джоузеф Хелър, артистът попада в злополука с мотора си. След като автомобил го блъска, холивудският артист е превозен в болница с травми. За благополучие, медиците стигат до извода, че получените контузии не са животозастрашаващи, само че Клуни имал възприятието, че „ това е краят “, тъй като се движел с доста висока скорост.

„ Тогава ми провървя. Излетях във въздуха и се приземих на колене. Но можех да се приземя и на друга част от тялото си и да умра “, споделя той. И прибавя, че от този момент брачната половинка му Амал му е забранила да кара мотор. В различен случай в главата на артиста опрели револвер. Това станало в Южен Судан при обир и също не на смешка уплашило звездата от „ Бандата на Оушън “, „ Високо в небето “, „ Гравитация “ и други

На 10 декември се разбра, че преди този момент Джордж Клуни отново е попадал в болница, защото внезапно измършавял с повече от 13 кг поради ролята си във кино лентата „ Полунощно небе “ (The Midnight Sky) и си докарал изострен панкреатит.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР