Джордж Клуни е сред отличените на 45-ата церемония на Kennedy

...
Джордж Клуни е сред отличените на 45-ата церемония на Kennedy
Коментари Харесай

Роклята на Джулия Робъртс, за която всички говорят

Джордж Клуни е измежду отличените на 45-ата гала на Kennedy Centre Honours. Това са годишни оценки, давани на хора в театралните изкуства за техния принос към американската просвета през целия им живот. На събитието, което се състоя в неделя, 4 декември, артистът дойде с ливанско-британската си брачна половинка Амал Клуни, която блестеше в рокля на Valentino със сребърни пайети.
 Джордж Клуни, Амал Клуни, близнаците Ела и Александър и защо съжаляват артистът и брачната половинка му
Най-голямата неточност, която са позволили Джордж и Амал Клуни с децата си

За какво съжаляват артистът и брачната половинка му

Въпреки че както постоянно Амал изглеждаше ослепително, Джулия Робъртс се трансформира в звездата на вечерта. Причината: облеклото, което избра да носи. 

Робъртс, която е взела участие дружно с Клуни в редица филми, последният от които е " Билет за парадайса ", беше облечена в рокля, украсена с облика на нейния дълготраен другар. Тя носеше персонализирана черна рокля на Jeremy Scott за Moschino, по която бяха принтирани рамкирани фотоси на Клуни.
 Снимка 598110

Изображенията включват портрети на артиста, както на аления килим, по този начин и в някои от най-известните му функции, в това число като Дъг Рос в здравната драма " Спешно поделение ". На един от фрагментите пък Клуни е на сцената, откакто печели премията Cecil B DeMille на Златните глобуси през 2015 година

За да изкажат уважението и заявят подкрепата си към Джорджн Клуни, на тържественото събитие участваха и сътрудниците му от " Бандата на Оушън " -  Мат Деймън и брачната половинка му Лусиана Барозу, както и Дон Чийдъл със брачната половинка си Бриджид Култър.

Чийдъл не пропусна да похвали Клуни за филантропичната му активност, а Робъртс го разказа като " човек от Ренесанса ". Деймън възприе по-забавен метод, поставяйки под подозрение етикета, постоянно поставян на Клуни като " последната същинска кино звезда ".
 Снимка 598111

Годишните награди на центъра Кенеди, които означават достиженията на артистите и приноса им към американската просвета, отличиха и ирландската група U2, както и изпълнителите Ейми Грант, Гладис Найт и Таня Леон. Наградите се връчват годишно от 1978 година насам. На събитието участваха и президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, брачната половинка му Джил Байдън, вицепрезидентът Камала Харис и нейният брачен партньор Дъг Емхоф, означават от The National News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР