Джордан Тъкър говори след първия мач от финалите на Националната

...
Джордан Тъкър говори след първия мач от финалите на Националната
Коментари Харесай

Джордан Тъкър: Трябва да покажем, че искаме да спечелим титлата

Джордан Тъкър приказва след първия мач от финалите на Националната баскетболна лига сред Черноморец и Балкан, който завърши при 87:74 в интерес на ботевградчани. Най-резултатен в целия дуел бе Джордан Тъкър от състава на " акулите " с 29 точки, макар че голяма част от тях паднаха преди почивката и не се оказаха решаващи за края на мача.

" Започнахме дуела много горещо. След това те отидоха на почивката с концепцията да ме спрат и им се получи. Имам проблеми с този тим цяла година, мисля че това е най-хубавият тим, против който сме играли през сезона. Много почитание за тях, би трябвало да виждам мача още веднъж и да видя какво можех да направя по-добре. Не изглеждаше, че някой има темп и по тази причина взех решение да се опитам да донеса успеха на момчетата. Не е нарцисизъм просто поех контрола над нещата, само че от време на време моята експанзия води то това.

Тези момчета си играят у дома, те вкараха стрелбите си, а ние не. Не успяхме, както виждате от статистиката, те имат много играчи, които означиха през днешния ден. Двама или трима имаха доста добър мач и просто би трябвало да играем по-концентрирано в идващия. Трябва да покажем, че желаеме да спечелим купата, а не просто че сме щастливи да сме тук. Мисля, че най-после ще се покаже кой играе най-силно. Виждаме се в шампионата по 3-4 пъти с тези тимове и всеки може да ни прочете добре, всичко ще се реши с това кой играе най-здраво и кой печели равностойните борби за топката. Според мен съм в добра форма, това е първият мач и ще гледаме видео от него, с цел да изправим грешките си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР