Джордан Стивънс не се сдържа, когато обсъди подлия“ съквартирант от

...
Джордан Стивънс не се сдържа, когато обсъди подлия“ съквартирант от
Коментари Харесай

Джордан Стивънс избухна в яростни изказвания за „подлия“ Луис Уолш в шокиращи сцени на живо

Джордан Стивънс не се сдържа, когато разиска „ подлия “ съквартирант от Big Brother звезди Луис Уолш в Late And Live нощес.

32-годишният артист на Rizzle Kicks съобщи: „ Презирам го “, до момента в който се появяваше в спомагателното шоу на ITV2, с цел да разиска събитията от последните събития в известната къща. Ирландският музикален магнат Луис се появи в диалог, когато едвам не беше изправен пред изпъждане, защото един съквартирант се опита да го убие с секира.

И наподобява Джордан би предпочел този излаз, защото той продължи да дава хули тирада за това какъв брой не харесва някогашния арбитър на X Factor. Певецът, който се среща с Джейд Тирлуол от Little Mix, се оказа съвършен посетител за късно и онлайн, когато произнесе присъдата си за разногласната съквартирантка.

Луис едвам избяга от елиминирането довечера, откакто Биг Брадър сподели на Фърн Бритън, че в случай че тя сложи змия на възглавницата на един от сътрудниците си, те ще бъдат отстранени. Тя избра Луис - само че се оказа, че е била изма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР