Джордан Спийт беше дисквалифициран от Genesis Invitational след подписване на

...
Джордан Спийт беше дисквалифициран от Genesis Invitational след подписване на
Коментари Харесай

Джордан Спийт беше дисквалифициран от Genesis Invitational след огромна грешка

Джордан Спийт беше дисквалифициран от Genesis Invitational след сключване на неправилна карта с резултати след втория ден от шампионата.

m беше отхвърлен като отбелязвайки тройка вместо четирите, които направи на четвъртата дупка. Той в действителност беше направил ужасно състояние на пар-3, откакто пропусна отляво на грийна, чипна до четири фута, след което пропусна резултатния удар.

Спиет имаше сложен ден след страховит начален рунд, с два оувъра еднакъв резултат, оставяйки го с три по-малко и еднакъв на 20-то място, навлизайки в уикенда, преди шампионатът му да бъде ненадейно пресечен. Съгласно Правило 6-6b, когато рундът или мачът завърши, играчът би трябвало да ревизира още веднъж картата с резултати и да се увери, че резултатът за всяка дупка е верен.

Правилата гласят, че всеки състезател, който се подпише погрешно карта с резултати, която връща резултат по-нисък от действителния резултат, би трябвало да бъде дисквалифицирана. Spieth не е първият състезател, който е нарушил разпоредбите, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР