Джордан Пуул реализира 25 точки за Вашингтон при завръщането си

...
Джордан Пуул реализира 25 точки за Вашингтон при завръщането си
Коментари Харесай

Голдън Стейт се наложи над Вашингтон, Хюстън се справи с Далас

Джордан Пуул осъществя 25 точки за Вашингтон при завръщането си в Сан Франциско, само че Стеф Къри се отличи с 30 точки и 7 асистенции за домакинската победа на Голдън Стейт със 129:118 в среща от постоянния сезон в шампионата на Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА).

Новакът Трейс Джаксън-Дейвис също блесна с втори следващ „ дабъл-дабъл “ за Уориърс, завършвайки с 10 точки и 15 битки.

Двубоят бе първи за Пуул против Голдън Стейт след прехвърлянето му във Вашингтон през юли. Той записа шести мач през сезона, в който вкарва 25 или повече точки. Кайл Кузма бе водещият играч за гостите в битката под коша и се регистрира със 7 точки, 9 битки и 3 асистенции.

Маями се наложи над Атланта със 122:113 като хазаин в друга среща от вечерта в НБА. Тайлър Херо означи 30 точки, от които седем тройки, с цел да помогне на Хийт да стигнат до триумфа. Дънкан Робинсън вкара 21 от своите 27 точки в четвъртата част за Маями, който завоюва трети мач от последните си четири. Трей Йънг приключи с 30 точки и 13 асистенции за Атланта, който претърпя проваляне след две победи в предходните си две срещи. Това бе шести следващ мач за Йънг с най-малко 30 точки и 10 асистенции, като той е единствено на един дуел зад Оскар Робъртсън за най-дълга сходна серия в историята на НБА. Дежонте Мъри се включи с 24 точки за Хоукс, а Богдан Богданович добави 23.

Денвър надви над Бруклин със 122:117 като посетител след 32 точки за Джамал Мъри – негово най-хубаво достижение за сезона. Той подаде и 9 асистенции. Никола Йокич се отличи с 25-ия си „ дабъл-дабъл “ за сезона, завършвайки с 31 точки, 11 битки и 7 асистенции за Нъгетс. Аарън Гордън осъществя 18 точки, а Майкъл Портър-младши се включи с 15 точки за шестия триумф от седем мача за Денвър и общо четвърти следващ триумф като посетител.

Хюстън победи Далас със 122:96 като хазаин в различен мач от НБА. Алперен Шенгюн реализира осмия си „ дабъл-дабъл “ този сезон, откакто означи 22 точки и овладя 15 битки. Джабари Смит-младши добави 21 точки и 8 битки за домакините по пътя им към 12-ата победа от 14 мача в „ Тойота Сентър “. Джейлън Грийн приключи със 17 точки, 6 битки и 4 асистенции. Лука Дончич пропусна срещата за Далас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР