Джордан Мекнер е отговорен за продуцирането на класиката Prince of

...
Джордан Мекнер е отговорен за продуцирането на класиката Prince of
Коментари Харесай

Създателят на Prince of Persia иска да направи нова игра в поредицата

Джордан Мекнер е виновен за продуцирането на класиката Prince of Persia, продължението The Sands of Time и даже на едноименен филм. След три сполучливи продукта обаче разработчикът не се счита за завършил с тази поредност.

По време на GameLab конференцията в Барселона Мекнер разгласи излизането на книга за създаването на първата Prince of Persia, три десетилетия след нейния дебют. Там той показа и пикантни елементи към снимането на първия филм към франчайза. След презентацията на книгата член от публиката попита дали Мекнер не желае да се завърне към него откакто доста класики биват възраждани тези дни. Първоначално разработчикът си намерения, че се има поради дали не желае да направи римастър (преработка) на остарялото заглавие, на което отговори:

„Много бих желал да преиграя старите игри“. След като индивидът от публиката се поправя, обяснявайки дали приготвя нова игра, Мекнер беше извънредно сбит с отговора „Да“.

Междувременно Мекнер побърза да спомене за издаването на книгата The Making of Prince of Persia . Тя се чака да излезе напролет съгласно датата на издаване на истинската Prince of Persia преди тридесет години. Уви, не знаем нищо за евентуално продължение на остарелия франчайз, защото Мекнер добави, че няма какво повече да показа по въпроса обществено. Възможно е да научим повече на 30-годишнината на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР