Джордан Хендерсън се очаква да започне като титуляр за Англия

...
Джордан Хендерсън се очаква да започне като титуляр за Англия
Коментари Харесай

Джордан Хендерсън стартира титуляр срещу Украйна независимо от критиките на ЛГБТК общността

Джордан Хендерсън се чака да стартира като титуляр за Англия в европейската подготовка с Украйна довечера без значение от рецензиите на ЛГБТК общността.

Хендерсън, който отявлено поддържа правата на общността с друга полова ориентировка от интервала си като капитан на Ливърпул, отнесе много рецензии за прехвърлянето си в саудитския Ал Итифак по време на летния трансферен прозорец. Хомосексуалността е противозаконна в Саудитска Арабия и може да докара до смъртно наказване.

След като селекционерът на Англия Гарет Саутгейт селектира Хендерсън за мачовете на " Трите лъва " през септември, организацията в поддръжка на ЛГБТК общността на Англия - Three Lions Pride, разгласи, че ще обърне тил на терена, в случай че полузащитникът още веднъж играе за националния тим - обръщането с тил към терена се изяснява с това, че те са се почувствали предадени от Хендерсън. Саутгейт сподели, че някогашният халф на Ливърпул ще бъде печален, в случай че се стигне до сходна реакция от последователите на ЛГБТК общността.

Според Sky Sports News, Хендерсън ще започва в центъра на терена дружно с Деклан Райс и Джуд Белингам.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР