Джордан Хендерсън е клубна легенда на Ливърпул и ще липсва

...
Джордан Хендерсън е клубна легенда на Ливърпул и ще липсва
Коментари Харесай

Клоп към Хендерсън: Ще ни липсваш, легендо!

Джордан Хендерсън е клубна легенда на Ливърпул и ще липсва на всички в британския футболен клуб, съобщи мениджърът на " алените " Юрген Клоп в прощално писмо до халфа. Той приключи през днешния ден прехвърлянето си в Ал-Итифак от Саудитска Арабия.

Хендерсън завоюва всичко с Юрген Клоп и бе капитан на тима през последните съвсем осем години.
 Хендерсън се сбогува прочувствено с почитателите на Ливърпул
Хендерсън се сбогува прочувствено с почитателите на Ливърпул

" Трудно ми е да опиша тези 12 години с думи "

" Ще ни липсваш! Ти знаеш това и аз знам това. Това обаче не е довиждане. Желая шанс на теб и на нас, ще се забележим още веднъж ", споделя Клоп в изказване, оповестено на клубния уеб страница.

" Казах и като дойдох в Ливърпул, че животът е една история, която всички пишем дружно. Когато погледнеш към нашата, няма по какъв начин да не се усмихнеш.

Точно по този начин се усещам. Ти си индивидът, който най-дълго време съм имал като капитан, а такива хора не са ми липсвали - Себастиан Кел в Дортмунд за седем години, Димо Вахе в Майнц за седем години и три месеца. Ти остана при мен седем години и девет месеца и завоюва тази конкуренция.
 Българин блесна с гол и две асистенции против Ливърпул
Българин блесна с гол и две асистенции против Ливърпул

" Ако никой не ти го е споделил досега, ще го направя аз - ти си легенда. Хората споделят, че към този момент използваме тази дума прекомерно постоянно, само че в твоя случай това е самата истина. Надявам се да намериш време да се върнеш и да се разделим с теб като клуб ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР