Джордан Хендерсън беше попитан дали се е опитал да убеди

...
Джордан Хендерсън беше попитан дали се е опитал да убеди
Коментари Харесай

Хендерсън отрече да е убеждавал Белингам за трансфер в Ливърпул

Джордан Хендерсън беше запитан дали се е опитал да убеди Джуд Белингам да се реалокира в Ливърпул, до момента в който играеха заедно в Англия на Световното състезание. Новото попълнение на Ливърпул Коди Гакпо разкри, че е приказвал с Върджил ван Дайк, преди да подпише с " алените ", само че Хендерсън отхвърли, че се е опитал да повлияе на мислите на Белингам за бъдещето му.

" Не, не мисля по този начин. Мисля, че в действителност се концентрираме върху играта на Световното състезание. Други хора приказват, тъй като се разбирам добре с Джуд, само че в Англия всички се схващат добре. Сигурен съм, че за Върджил е хубаво да има още едно познато лице и това е някой, с който е играл. Много положителен съм и се надяваме, че той може да приключи сезона мощно за нас и да ни даде подтик ", показа Хендерсън, говорейки за Белингам и Коди Гакпо.

Белингам е мечтан от доста тимове, откакто блестеше за Борусия Дортмунд и Англия. Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп към този момент похвали някогашния състезател на Бирмингам Сити, до момента в който Реал Мадрид е подготвен да даде приоритет на прехвърлянето на Белингам през лятото на 2023 г.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР