Джордан Бъкли, китарист на американската рок група Every Time I

...
Джордан Бъкли, китарист на американската рок група Every Time I
Коментари Харесай

Китарист на Every Time I Die случайно спасил живота на фенка

Джордан Бъкли , китарист на американската рок група Every Time I Die , описа в Twitter по какъв начин инцидентно избавил живота на фенка, написа сп. " Билборд ".

 
Един от обичаните номера на Бъкли се състоял в това да си изпълни устата с бира, след което да го изплюе под формата на аерозол в публиката.
If you go to an Every Time I Die show, Jordan Buckley might save your life
— Ricardo (@MicroContista) Струята инцидентно попаднала в окото на една от фенките на бандата . На другия ден тя посетила болница, тъй като почувствала инфектиране в тази област.
 
" Тя си мислеше, че съм ѝ заразил окото и отишла да се прегледа “, написа Бъкли . „ Аз от своя страна се приготвих да ми бъде предявен правосъден иск. Но най-изненадващо лекарят ѝ споделил, че тя не страда от очно инфектиране, а от отичане на мозъка. Бил ѝ открит израстък в ранен етап, който бил сполучливо отхвърлен по хирургичен метод ! "
You guys wanna hear a fuckin crazy story?...
— jordan buckley (@JordanETID) След случилото се фенката благодарила на китариста за " чудотворната му интервенция ". Ако не било зрелищното напръскване с бира, тя не би разбрала, че е болна от смъртоносна болест.
 
Джордан Бъкли употребява случката, с цел да разпространява група Every Time I Die . Той твърди, че визитите на концертите на групата " могат да спасят живота ви ".
's Jordan Buckley Saved Fan's Life by Spitting Beer in Her Eye
— Siglov Freudivan (@DerangedRadio)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР