Джони Деп започва съдебното си дело за клевета срещу издателя

...
Джони Деп започва съдебното си дело за клевета срещу издателя
Коментари Харесай

Започва делото на актьора Джони Деп срещу в. The Sun за клевета

Джони Деп стартира правосъдното си дело за клюка против издателя на английския в. " Сън " в английски съд, оповестиха Ройтерс и Агенция Франс Прес.

Процесът ще разкрие детайлности от персоналния живот на холивудския артист, на някогашната му брачна половинка, актрисата Амбър Хърд и на други известни персони.

Деп, който е на 57 години, съди " Нюз груп нюзпейпърс " и основния редактор Дан Утън за клюка в публикация на Утън във в. " Сън " от 2018 година, в която артистът е наименуван " бияч на съпруги ".

Делото, което ще се гледа от Висшия съд в Лондон, се чака да продължи три седмици. Показания ще дадат и Деп, и Хърд. Процесът беше отсрочен от март поради пандемията от новия ковид.

— BBC News (UK) (@BBCNews)

Двамата се срещат през 2011 година на снимачната площадка на " Дневникът на едно пиянде " ( " The Rum Diary " ) и се женят през февруари 2015 година Петнадесет месеца по-късно Хърд подава молба за бракоразвод и дни по-късно получава ограничаваща заповед против Деп. Актрисата упреква брачна половинка си във физически тормоз, той отхвърля.
Разводът им е завършен през 2017 година, когато ограничаващата заповед отпада и Деп приема да заплати на Хърд авансово контрактуваната сума от седем милиона $.

Миналата седмица съдът не почете настояването на " Сън " жалбата на Деп да бъде отхвърлена, макар че съдията заключи, че Деп не е извършил правосъдната заповед да даде разпечатки от кореспонденцията с текстови известия с асистента си. Защитата на издателската група настояваше за тях с изказванието,че те потвърждават, че артистът взема опиати.

Съдия Андрю Никол разпореди, че Хърд може да участва правосъдната зала, с цел да чуе показанията на брачна половинка си. Деп е дошъл в Лондон за процеса от Калифорния, Съединени американски щати, а Хърд - от вкъщи си във Франция, писа английският в. " Гардиън ". Сред очевидците се чака да бъдат някогашните партньорки на артиста Ванеса Паради и Уинона Райдър, които при предварителните чувания обявиха, че Деп в никакъв случай не е проявявал принуждение.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР