Джони Деп вероятно ще се завърне в Карибски пирати, след

...
Джони Деп вероятно ще се завърне в Карибски пирати, след
Коментари Харесай

Disney предложи 301 милиона долара на Джони Деп да се върне в Карибски пирати

Джони Деп евентуално ще се завърне в " Карибски пирати ", откакто " Дисни " (Disney) му предложи 301 милиона $, написа " Дейли Уайър " (Daily Wire), цитира life.dir.bg.

Деп бе " изключен " от Пиратите през 2018 година, откакто взе участие в пет кино лентата, което изстреля творбата в боксофиса и я направи една от най-печелившите за всички времена. Наскоро правосъдно жури откри, че Амбър Хърд е клеветила Деп в публикация за домашно принуждение, оповестена от " Вашингтон пост " през 2018 година Твърди се, че Деп е бил освободен от уговорката си по " Карибски пирати " частично поради изказванията в публикацията.

Австралийският вестник " Поптопик " (Poptopic) твърди, че " Дисни " са " доста заинтригувани да поправят връзките си с Джони Деп. Те се свързаха с артиста преди процеса за клюка против Амбър Хърд и го попитаха дали би се заинтересувал да се върне за още един или два кино лентата за " Пирати " ".

"...Това, което мога да ви кажа, е, че студиото към този момент е изготвило план за филм за Джак Спароу - тъй че те доста се надяват, че Джони ще им елементарни и ще се върне в ролята на своя емблематичен воин.

Компанията " приготвя договорка за 301 милиона $, която ще включва доста подаяние за благотворителна организация по желание на Деп. Съобщава се, че договорката е Джони Деп да се завърне като Джак Спароу в " Карибски пирати 6 " и сериал на " Дисни Плюс " за ранния живот на капитана на Черната перла.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР