Джони Деп спечели съдебното дело срещу бившата си съпруга Амбър

...
Джони Деп спечели съдебното дело срещу бившата си съпруга Амбър
Коментари Харесай

Съдът оправда Джони Деп, бившата му съпруга ще трябва да плати 15 млн. долара | Актрисата Амбър Хърд е оклеветила бившия си съпруг Джони Деп. Това реши съдебният състав в окръжния съд във Феърфакс, САЩ.

Джони Деп завоюва правосъдното дело против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд, която осъди за клюка. Съдебните заседатели постановиха, че Хърд би трябвало да заплати на Джони Деп общо 15 милиона $ обезщетение.

В същото време те решиха, че ответният иск на актрисата към Джони Деп е безпочвен и нейните обвинявания " не могат да бъдат изцяло потвърдени ". Журито постанови още, че изказванията на Хърд за брака й са „ подправени “ и основават „ оскърбителен внушения “, разнообразни от това, което е Джони Деп.

Амбър Хърд ще получи обаче 2 млн. $, тъй като заседателите считат, че Джони Деп е клеветил някогашната си брачна половинка, само че това е ставало посредством неговия юрист Адам Уолдман и единствено по едно от трите обвинявания.

Самият артист не участва на оповестяването на правосъдното решение, в правосъдната зала обаче е някогашната му брачна половинка. Джони Деп бе видян няколко пъти през последните дни в Лондон.

58-годишният Деп заведе делото за клюка против Хърд във Вирджиния поради публикация, която тя написа за „ The Washington Post “ през декември 2018 година, в която разказа себе си като " обществена фигура, подложена на домашно принуждение ".

Актрисата от " Аквамен ", не назова името на Деп в публикацията, само че той я съди за това, че е загатнала, че той е домакински принудител, и изиска обезщетение от 50 млн. $. 36-годишната Хърд предявява контраиск за 100 млн. $, потвърждавайки, че е претърпяла " необмислено физическо принуждение и корист " от негова страна.

Десетки очевидци дадоха показания по време на процеса, в това число телохранители, холивудски мениджъри, сътрудници, специалисти от развлекателната промишленост, психиатри, лекари, другари и родственици.

Деп и Хърд прекараха шест седмици на свидетелската пейка по време на телевизионния развой, на който участваха стотици почитатели на звездата от " Пиратите " и който беше съпроводен от акция #JusticeForJohnnyDepp в обществените мрежи.

Пред правосъдните заседатели бяха възпроизведени видео- и аудиозаписи на разгорещени, изпълнени с хули разногласия сред двойката, на които бяха показани и фотоси на пострадвания и изказвания за принуждение.

И двете страни настояват, че кариерите им са понесли големи вреди.

Юридическият екип на Хърд показа специалист от развлекателната промишленост, който пресметна, че актрисата е претърпяла загуби за 45-50 млн. $ от изгубени кино и телевизионни функции.

Джони Деп Амбър Хърд

БГНЕС

Експерт от промишлеността, нает от страната на Деп, съобщи, че артистът е изгубил милиони поради обвиняванията в корист, в това число евентуална заплата от 22,5 млн. $ за шестата част на " Карибски пирати ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР