Джони Деп спечели процеса, който водеше срещу бившата си съпруга

...
Джони Деп спечели процеса, който водеше срещу бившата си съпруга
Коментари Харесай

Джони Деп към съдебните заседатели: Върнахте ми живота. Какво решиха те?

Джони Деп завоюва процеса, който водеше против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд. Това взеха решение правосъдните заседатели късно в сряда вечер българско време. Деп заведе делото за 50 млн. $ поради накърненото си положително име, след публикация във " Вашингтон пост " на Хърд от 2018 година В материала актрисата написа, без да загатва имена, че е била жертва на домакински тормоз и принуждение. През времето, което разказва, е била омъжена тъкмо за Джони Деп. Актьорът твърди, че поради тази обява са му били отказани няколко огромни функции, изгубил е репутацията си.
https://www.clubz.bg/uploads/2022/06/depp-lawyers-ap-bta.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 800 " height= " 532 " /> Адвокатите на Джони Деп - Бен Чю и Камил Васкес, вършат изказване откакто е било оповестено решението на правосъдния състав.
Единодушно правосъдните заседатели взеха решение, че Амбър Хърд не е съумяла да отбрани обвиняванията си против някогашния си брачен партньор и че тя е знаела, че изказванията ѝ за тормоз са подправени, когато е разгласила публикацията през 2018 година Според тях Хърд е работила със умишлено желание да аргументи щета. На Деп са присъдени 10 млн. $ обезщетение и 5 млн. за правосъдни разноски. Съдийката по делото Пети Азкарат понижи разноските на 350 хиляди $.

Деп, който не участва в съда в сряда, излезе със особено изказване.

" От самото начало задачата на този развой беше да се разкрие истината, без значение от крайния резултат. Да кажа истината беше нещо, което дължах на моите деца и на всички тези, които ме поддържаха. Чувствам се омиротворен като знам, че най-после го реализирах ", споделя звездата.

И прибавя: " Съдебният състав ми върна живота назад ".

Хърд беше завела контраиск за 100 млн. $ против Деп като твърдеше, че е проявявала експанзия против някогашния си брачен партньор само, с цел да отбрани себе си или по-малката си сестра, отбелязва CNBC. Тя концентрира настояванията си към три изказвания на предходния юрист на Деп, Адам Уолдман, който през 2020 година пред " Дейли мейл " разказва обвиняванията на Хърд като " изфабрикувани ". Според правосъдните заседатели по тази точка Деп, посредством Уолдман, е засегнал Хърд. На нея ѝ бяха присъдени 2 млн. $ като отплата.

След обявяване на правосъдното решение Амбър Хърд разяснява, че е унищожена и не може да изрази какъв брой надълбоко е разочарована.

" Съсипана съм от това, че показаните доказателства не бяха задоволителни, с цел да се опълчват на много по-големите власт и въздействие на моя някогашен брачен партньор ", съобщи тя.

" Още повече съм разочарована от това какво значи присъдата за останалите дами. Това е удар за тях. Това слага под въпрос концепцията, че насилието към дамите би трябвало да бъде взимано на съществено ", добавя тя.

Делото, което беше излъчено онлайн, продължи шест седмици. По време на процеса двамата някогашни съпрузи извадиха смущаващи елементи от взаимния си живот.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР