Джони Деп се завръща в киното за първи път след

...
Джони Деп се завръща в киното за първи път след
Коментари Харесай

Джони Деп се завръща на големия екран

Джони Деп се завръща в киното за първи път след абсурда с някогашната му брачна половинка Амбър Хърд, увери Variety. Той ще взе участие в исторически филм на френския режисьор Майвен, където ще се превъплъти в крал Луи XV, чието ръководство е едно от най-дългите в международната история (58 години).

Съобщава се, че фотосите ще се проведат това лято в покрайнините на Париж, главно във Версайския замък, някогашната резиденция на френските монарси. Майвен също ще изиграе една от функциите във кино лентата, нейната героиня е графиня Жана Дюбари, последната държанка на Луи XV.

Напоследък Деп изпитваше компликации в кариерата. След като загуби делото си против таблоида „ Сън " през 2020 година, който го упрекна в побой над Амбър Хърд, Джони беше заставен да откаже ролята на Гелерт Гринделвалд във филмовия франчайз „ Фантастични животни във вселената на Хари Потър ". Актьорът не бе поканен в други планове. Според Деп той е бил бойкотиран в Холивуд.

Последният игрален филм с присъединяване на артиста е The Great от 2020 година, в който се разобличана екологично закононарушение в Япония.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР