Джони Деп се завръща в киното като крал Луи XV След

...
Джони Деп се завръща в киното като крал Луи XV
След
Коментари Харесай

Джони Деп се завръща в киното като крал Луи XV

Джони Деп се завръща в киното като крал Луи XV

След дълга насилствена пауза Джони Деп се завръща още веднъж в огромното кино с роля във кино лентата „ Жана дю Бари “, който ще бъде показан на филмовия фестивал в Кан.

Продукцията е първа за артиста от три години насам, когато за последно го видяхме във кино лентата " Минамата " през 2020 година, чиято премиера беше на Берлинския кино фестивал. Той бе отлъчен поради обвиняванията на някогашната си брачна половинка Амбър Хърд в домашно принуждение, и оправдан, едвам откакто завоюва делото против нея.

" Жанна дю Бари " е френска историческа драма, в която Джони Деп играе крал Луи XV.
Филмът е режисиран от френската режисьорка Майвен, която извършва и основната роля на известната куртизанка от XVIII век, тя си проправя път към любовта на краля.
Това първата продукция, в която бихме могли да чуем Джони Деп да приказва френски език.

Лентата ще бъде показана в първата вечер на фестивала в Кан на 16 май и ще бъде пусната в същия ден по френските кина, както е всекидневно за откриващия филм.В тазгодишното издание на фестивала, който ще се организира от 16 до 28 май, към този момент има няколко съществени кандидати за награди - като международната премиера на " Индиана Джоунс и набирането на ориста " ще се състои дружно с най-новия филм на Мартин Скорсезе " Убийци на цветната луна " с Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро в основните функции.

Пълният лист на филмите ще бъде разгласен на 13 април.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР