Джони Деп се свърза със сър Род Стюарт на сцената,

...
Джони Деп се свърза със сър Род Стюарт на сцената,
Коментари Харесай

Джони Деп и сър Род Стюарт се обединяват, докато излизат на сцената за изненадващ концерт

Джони Деп се свърза със сър Род Стюарт на сцената, до момента в който проведоха друго съдействие и събраха доста пари в процеса.

Звездите сплотиха сили, с цел да съберат пари за Animal Trust на Силия Хамънд този уикенд и удивиха публиката в Лондон. Помагайки за набирането на съвсем £250 000 в поддръжка на спасяването на бездомни котки и котенца, те поддържаха своята другарка, 81-годишният някогашен модел Силия, в първокласния хотел Ned в Банк.

Запазвайки синдиката безшумно, артистът и рокерът развълнува дребната навалица, преди да продаде предмети на търг, с цел да резервира парите. Звездата от „ Карибски пирати “ Джони сподели уменията си на китара, а сър Род, 79, извърши мелодии, в това число Maggi May, Forever Young и First Cut is най-дълбокото.

Частното благотворително събитие провокира стихия, откакто приятелите се събраха още веднъж, откакто се появиха дружно в памет на именития рок музикант Джеф Бек в Royal Albert Hall предходната година. Силия започва благотворителността преди съвсем 40...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР