Джони Деп се оказва отново в центъра на съдебно дело.

...
Джони Деп се оказва отново в центъра на съдебно дело.
Коментари Харесай

Бодигардовете на Джони Деп го съдят


Джони Деп се оказва още веднъж в центъра на правосъдно дело. Кога ли карибският корсар ще излезе от тунела? След делото си с Амбър Хърд и правните му проблеми с някогашните му мениджъри, от които Джони желае 25 млн. $ за "лошо ръководство на благосъстоянието му", в този момент звездата ще се изправи пред нова борба със старите си бодигардове.

Според TMZ, това са Юджийн Ариола и Мигел Санчес, които подадоха тъжба тази седмица против някогашния си началник, като желаят най-накрая да оповестят за държанието на звездата. Те са били на работа при него от 2016 година до януари 2018 година Причините за тяхното недоволство се изясняват от техния юрист: "Те се намират в рискови и неприемливи обстановки от момента, в който Едуард Уайт, новият сътрудник на Джони Деп, пое юздите". Двамата телохранители трябваше да се оправят с двете деца на артиста, да следят антуража на звездата, да карат коли, където има алкохол и опиати в огромни количества. Много бързо двамата изясняват, че към този момент не пазят Джони Деп от света към него, а от самия него. Поведение, което взеха решение да не търпят повече от началото на 2018 година, тъй като "работната среда е станала токсична и опасна".

Оплакването не стопира до тук. Двамата бодигардове също разкриват, че през последните две години не са били задоволително добре платени и даже са били експлоатирани, нерегламентирано работно време, даже и без отмора за обяд. Понастоящем те претендират за обезщетение за вреди и лихви за неимуществени вреди и желаят финансово обезщетение.

Това е един проблем, който би трябвало да се следи, означават таблоидите. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР