Джони Деп подписа нов договор с марката Dior за промотиране

...
Джони Деп подписа нов договор с марката Dior за промотиране
Коментари Харесай

Реабилитиран: Джони Деп прибира седемцифрена сума от договор с Dior


Джони Деп подписа нов контракт с марката Dior за промотиране мъжкия й мирис Sauvage, който той съставлява от 2015 година, настояват източници на таблоида TMZ. Това се случва след правосъдната победа на артиста над някогашната му брачна половинка Амбър Хърд, която бе завела против него дело за домашно принуждение.

Новата договорка е за няколко години и става дума за седемцифрена сума. Тя е подписана неотдавна, споделиха източниците, откакто ръководителите на Dior и известният фешън фотограф Грег Уилямс участваха на един от рок концертите на Джони и Джеф Бек в Париж, с цел да изразят поддръжката си за артиста. По същото време в Париж се състояха фотоси с присъединяване на артиста, фрагментите от които ще бъдат употребявани в новата рекламна акция на Dior.

След като Амбър Хърд за първи път насочи своите обвинявания против Джони Деп, рекламите на Sauvage стопираха да се излъчват по малкия екран в Съединени американски щати. Но откакто артистът завоюва в съда, рекламата с него още веднъж се върна в най-гледаното време.

По време на процеса почитателите на Джони всеобщо купуваха и парфюми в негова поддръжка. По това време Sauvage беше най-продаваният одеколон за мъже както на Sephora.com, по този начин и на Ulta.com – двата най-големи онлайн магазини за парфюмерия на дребно.

Когато Деп беше упрекнат в домашно принуждение, Dior не прекъсна връзките си с артиста. По време на дългата правосъдна борба фотоси и видеа на Деп останаха в уеб страницата на Dior и в обществените мрежи на марката. След приключването на процеса, който приключи с победа на Деп, представителят на артиста похвали френската първокласна марка за нейната „ твърда и непоколебима поддръжка “.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР