Джони Деп подаде съдебен иск срещу бившата си съпруга Амбър

...
Джони Деп подаде съдебен иск срещу бившата си съпруга Амбър
Коментари Харесай

Джони Деп заведе дело за клевета срещу Амбър Хърд

Джони Деп подаде правосъден иск против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд за клюка. Холивудската звезда засяга в жалбата си обществените изказвания на Хърд в публикацията на Washington Post от 2018 година, в която споделя, че е претърпяла домашно принуждение.

58-годишният Деп желае да получи обезщетение поради оклеветяването в размер на 50 милиона $. Публикацията е уязвила репутацията на артиста и е предизвикала вреди на филмовата му кариера, настояват неговите юристи. В публикацията не се загатваше съответно името на Деп, само че юристите му са безапелационни, че някогашната му брачна половинка е имала поради точно него.

„ Действията на Хърд бяха комплицирана машинация, предопределена да усъвършенства кариерата й “, се показва в новата правосъдна тъжба на Деп.

Деп и Хърд се срещнаха по време на фотосите на " Дневниците на едно пиянде " през 2011 година и се ожениха четири години по-късно. Хърд упрекна Деп в домашно принуждение, откакто тя подаде молба за бракоразвод през 2016 година След серия от правосъдни каузи артистът беше зачеркнат от доста кино планове. Един от последните известни образци е замяната му в третия филм от франчайза " Фантастичните живтони " с датския артист Мадс Микелсен.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР