Джони Деп победи в една доста сложна битка, която милиони

...
Джони Деп победи в една доста сложна битка, която милиони
Коментари Харесай

Джони Деп: Връщам си живота обратно!

Джони Деп победи в една много комплицирана борба, която милиони хора по света следиха с неприкрит интерес. Но да си кажем истината - всички обичаме страхотния капитан Джак Спароу, а в този момент той определно възнамерява своето двойно завръщане, след дългата сага с Амбър Хърд. Типично в негов жанр Деп дори не участва в залата при оповестяването на присъдата, а вместо това чу решението на правосъдните заседатели от пъб в Нюкасъл.



След невероятната поддръжка, която артистът получи, както в обществените медии, по този начин и в съда, той към този момент като че ли си връща живота и има “златна възможност” да рестартира кариерата си.
По-късно през тази година той възнамерява да издаде албум с именития китарист Джеф Бек. Тавата е написана от Деп и Бек в дома на англичанина в Съкекс, където двамата мъже прекараха няколко месеца дружно.

Засега другите планове на артиста са свързани със снимането на самостоятелни продукции.



Адвокатите на Деп излязоха със особено изказване, в което разкриха, че са извънредно удовлетворени от обстоятелството, че са имали шанса да “изобличат” лъжите на Амбър Хърд по адрес на техния клиент.

За тях било доста значимо да покажат, че Амбър не е дарила за щедрост 7 милиона от компенсацията, което получи при бракоразводното си дело. “Изключително удовлетворени сме, че Джони имаше опция да изясни през какво е минал, колкото и мъчително да беше това” - се споделя още в изказването.

Самият артист също направи изказване в обществените мрежи, в което показа:

"От самото начало задачата на завеждането на това дело беше да се разкрие истината, без значение от резултата. Да приказвам истината беше нещо, което дължах на децата си и на всички тези, които останаха непоколебими в поддръжката си към мен. Чувствам се спокоен, знаейки, че най-сетне реализирах това. 6 години по-късно правосъдните заседатели ми върнаха живота. Наистина съм преклонен. "



Преди време Джони Деп съобщи в свое изявление: “Това е златна опция за мен да върша това, което желая от години. Да върша филмите и киното, които желая, без никакви ограничавания и да не е належащо да вземам участие само във филми с бюджет от 300 милиона”.

Финансовите анализатори са на мнение, че новата кариера на артиста в действителност ще би трябвало да стартира безусловно от нулата.

По време на процеса от 2020-а година в съда бе оповестено, че той е изкарал близо 400 милиона $. Те обаче били изхарчени за парцели, опиати, пиянство и странности като това да изпрати в космоса останките на неговия обичан публицист Хънтър С. Томпсън - нещо, което му коствало 4 милиона $.

Сега Деп се надява да успее да си върне блестящата кариера, която доближи дъното, откакто му се наложи да се откаже от присъединяване във кино лентата Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.



Според ПР специалисти обаче за Амбър Хърд няма да има връщане обратно към киното, изключително след петицията, която бе подета онлайн срещу нейното присъединяване във кино лентата “Аквамен 2”.

Тя също излезе с изказване до медиите, след оповестението на присъдата:

"Разочарованието, което изпитвам през днешния ден, е неописуемо. Сърцето ми е съкрушено, че планината от доказателства към момента не беше задоволителна, с цел да се изправя против непропорционалната мощ и въздействие на някогашния ми брачен партньор. Още повече съм разочарована от това какво тази присъда значи за останалите дами. Това е цялостен неуспех. Това решение ни връща във времената, когато осмелилата се да приказва жена може да бъде обществено посрамена и унижена. Тази присъда отхвърля концепцията, че насилието против дами би трябвало да бъде одобрявано съществено ".



Припомняме, че Джони Деп заведе иск против някогашната си брачна половинка за 50 милиона $ поради публикация във "Washington Post " от 2018 година, в която тя се е нарекла "публична фигура, представляваща домашно принуждение ", и с което оклевети артиста и го накара да загуби голям брой задължения в Холивуд. Хърд заведе контра иск за 100 милиона $ за клюка поради изказвания на юрист на Деп, който назова нейните изказвания "измама ".
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР