Джони Деп не спира да заема първите страници на вестниците

...
Джони Деп не спира да заема първите страници на вестниците
Коментари Харесай

Джони Деп с мистериозна червенокоса дама в Италия

Джони Деп не стопира да заема първите страници на вестниците от началото на процеса за клюка против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд.

Сега артистът изненада почитателите си, откакто беше видян в компанията на червенокоса мистериозна жена в Италия преди присъединяване си в джаз фестивал. Звездата беше видяна да идва с новата дама до себе си на подготовка в неделя, като двамата се усмихваха, до момента в който вървяха един до различен, заяви life.dir.bg.

Актьорът от " Карибски пирати " изглеждаше елегантно в бяла тениска и сини дънки, съчетани с кафява шапка. Той също по този начин носеше аксесоари и слънчеви очила, до момента в който излизаше от микробуса дружно с дамата, която носеше зелен топ с къси дънкови панталони.

Johnny Depp is seen arriving to a rehearsal with a red-haired mystery woman ahead of his performance at the Umbria Jazz Festival in Italy

Depp took the stage looking cool as ever with a metallic electric guitar
— Lilian Chan (@bestgug)

Снимките на двамата обиколиха интернет, като доста консуматори търсеха отговор на въпроса коя е това момиче, както пееше Мадона преди време.

Междувременно излезе дълго чаканият студиен албум на Деп и дългогодишния му другар, китаристът Джеф Бек - " 18 ". На обложката на албума са изобразени двама младежи с китари и микрофони в ръце. Според известията Деп е написал още една ария за албума, в която видимо се насочва задявка към чутото от Амбър.

Широко разгласеният правосъден развой за клюка на някогашната двойка приключи с решение, което съдията взе значително в интерес на Деп. Според присъдата на процеса за клюка от Хърд е поискано да му заплати към 10 милиона $ обезщетение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР