Джони Деп може би ще постъпи благородно и ще се

...
Джони Деп може би ще постъпи благородно и ще се
Коментари Харесай

Джони Деп ще пощади Амбър Хърд, не иска нейните 15 милиона!

Джони Деп може би ще постъпи благородно и ще се откаже от парите, които Амбър Хърд би трябвало да му заплати. След шумния развой сред двамата актрисата бе наказана да заплати на някогашния си мъж обезщетение в размер на 15 милиона $. Почти незабавно след края на делото стана ясно, че Хърд даже не разполага с тази сума, като цялото й положение се прави оценка на 8 млн. $.

Новината, че Деп може да опрости задължението на Амбър, бе обявена от юристите му Камила Васкес и Бенджамин Чу, които гостуваха в утринното шоу „ Добро утро, Америка! “. По думите им най-важно за артиста е било да почисти името си и да възвърне репутацията си.

„ За господин Деп в никакъв случай не е било въпрос на пари. Ставаше дума за възобновяване на репутацията му и той го направи. Това имаше значение за него “, споделиха Васкес и Чу.

"Огромна тежест беше свалена от плещите му и усещам, че след шест години той най-сетне се върна към живота си “, съобщи още Чу.

Камила Васкес разяснява и изказванията на екипа на Амбър Хърд, че изходът от процеса сред Хърд и Деп ще повлияе на ориста на придвижването MeToo.

„ Призоваваме всяка жертва на принуждение да приказва. Но домашното принуждение няма пол “, сподели юристът.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР