Джони Деп и Ванеса Паради имат две деца - първо

...
Джони Деп и Ванеса Паради имат две деца - първо
Коментари Харесай

Какво не знаем за порасналия син на Джони Деп

Джони Деп и Ванеса Паради имат две деца - първо се ражда щерка им Лили-Роуз (23 г.), а по-късно и сина им Джак (21 г.).
 Depp v. Heard - делото на Джони Деп и Амбър Хърд като документален филм в Netflix
Делото на Джони Деп и Амбър Хърд още веднъж на напред във времето

Кога и какво ще забележим в Depp v. Heard

Съдейки по фотоси, момчето очевидно наподобява на татко си, само че в действителност води доста по-различен живот от него. Джак не се увлича по актьорството и избира да води спокоен живот. Заедно със сестра си израстват във Франция, с цел да са надалеч от светлините на прожекторите в Холивуд - избор, който родителите им вършат, с цел да защитят персоналния им живот.

Ето какво още знаем за Джак Деп, сина на Джони Деп.

Как израства

По-малкото си дете  и  посрещат на 9 април 2002 година в Ньой сюр Сен, Франция. В изявление от 2007 година актрисата разкрива, че повода да отгледа децата си покрай родния си град е, че там животът им е доста по-спокоен и неизвестен.

На кого е кръстен

Цялото име на сина на Джони Деп и Ванеса Паради е Джон Кристофър Деп Трети. Но защото същото име носят и дядо му, и татко му, всички го назовават Джак. Да, тъкмо по този начин, като капитан Джак Спароу - известният воин, изигран от Джони Деп в " Карибски пирати ".

Баща му има татуировка в негова чест

Сред множеството татуировки на Джони Деп се открояват и две, отдадени на децата му. На дясната си предмишница артистът има изобразено летящо врабче и името на сина си. Това на щерка му Лили-Роуз пък е изписано с мастило върху гърдите му.

Говори свободно два езика

Тъй като майка му е французойка, а татко му американец, Джак Деп освен израства пътувайки сред двете страни, само че и научавайки и двата езика. Сестра му Лили-Роуз споделя в изявление от 2013 година, че у дома с майка си приказват на френски и това доста им е помогнало, когато по-късно са почнали да вървят на учебно заведение в Щатите. Освен това двамата са могли да си приказват на френски, когато не са желали други да схващат какво си споделят.

Не води характерен за звездите метод на живот

Въпреки че е роден в семейство на известни родители, Джак Деп резервира персоналния си живот надалеч от светлините на прожекторите. Дори папараците не съумяват да го снимат постоянно, а и самият той няма профили в обществените мрежи. Джони Деп е признавал в изявленията, че синът му в действителност няма увлечение към актьорството и макар че е взел участие в учебни пиеси, няма желание да прави кариера в киното. Все отново обаче, Джак Деп има второстепенна роля във кино лентата от 2016 година " Йогистки ". В него си партнира със сестра си Лили-Роуз.

Близък е със сестра си

Въпреки че водят друг метод на живот, Джак и сестра му са сплотени. В изявление от предходната година за ELLE тя разкрива, че са си " супер близки " и като типични брат и сестра са се карали.  засвидетелства обичта към по-малкото си братче и във връзка 18-ия му рожден ден.

" Моето малко бебе Джаки е на 18... Честит рожден ден. Обичам те толкоз доста ", написа тя в пост в Instagram с тяхна обща детска фотография.

Обича музиката и изкуството

Въпреки че, както към този момент разбрахме, Джак Деп няма желание да следва стъпките на татко си в актьорството, въпреки всичко изкуствата не са надалеч от него. Синът на артиста в действителност обича музиката и свири добре, както и рисува. " Джак постоянно е бил доста надарен ", споделя Джони Деп в изявление от 2014 година И добавя, че синът му даже е бил китараст в група, наречена Clown Boner.
 Джони Деп с прочувствено изказване след новината за гибелта на неговия дребен почитател Кори
За кого тъгува Джони Деп

Живот, убит едвам на 11 години

Обвързан ли е сега

През август 2020 година  е видян във Англия на разходка с френския модел Камил Янсен, работила за известни фешън дизайнери, измежду които и Джорджо Армани, написа People. Съдейки по поста ѝ в Instagram във връзка 18-ия му роден ден, двамата явно са дружно. " Честит рожден ден, обич моя ", написа Камил Янсен към нейна фотография с Джак Деп.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР