Джони Деп и Амбър Хърд са упражнявали взаимно насилие по

...
Джони Деп и Амбър Хърд са упражнявали взаимно насилие по
Коментари Харесай

Джони Деп и Амбър Хърд са упражнявали взаимно насилие по време на брака си

Джони Деп и Амбър Хърд са упражнявали " взаимно принуждение " по време на връзката си, твърди терапевтът на двойката, представен от life.dir.bg.

Лорел Андерсън, клиничен психотерапевт, която е виждала двойката неведнъж, съобщи, че господин Деп ѝ е споделил, че някогашната му брачна половинка " е давала толкоз, колкото е получавала " по време на кавгите им.

`Джони

Актьорът съди някогашната си брачна половинка Хърд за клюка поради публикация, написана през 2018 година във в. " Washington Post ", която съгласно юристите му съдържа погрешни изказвания, че той я е насилвал физически и полово, до момента в който са били женени.

Давайки показания по време на правосъдния развой в Съединени американски щати в четвъртък, госпожа Андерсън съобщи, че господин Деп се е мъчил да се оправи с " метода си на говорене " към госпожа Хърд по време на техните сесии, а тя е била доста напрегната.

Андерсън съобщи, че госпожа Хърд е съобщила, че е проявявала принуждение по отношение на някогашния си сътрудник, като е споделила, че е било мотив за " горделивост " да стартира спор или даже физическо нахлуване, в случай че се е чувствала " неуважавана ".

`Джони

" Чувстваше, че би трябвало да го удари в отговор, в случай че той я удари, тъй че постоянно го правеше. Тя го обичаше, той я обичаше... не беше глупава, знаеше, че това, което вършат, не е здравословно, тъй че искаше да се разведе с него, само че не го направи. "

Г-жа Джеймс, която е работила за актрисата от 2012 до 2015 година, прибавя, че словесните нападки постоянно са били " безсмислени ". Преди това тя беше призована да даде показания по делото на Джони Деп в Лондон през 2020 година, в което той съди издателя на вестник " The Sun " поради публикация, в която го назовава " бияч на съпруги ". На артиста беше отказано позволение да апелира делото в Апелативния съд, откакто съдията откри, че изказванията в публикацията са потвърдени " всъщност правилни ".
`Джони

Съдът изслуша и късите показания на Джина Деутерс, брачна половинка на някогашния персонален помощник на артиста - Стивън Деутерс.

Деутерс съобщи, че е виждала многочислени случаи, в които Деп е вземал противозаконни опиати и че госпожа Хърд и неин другар са ѝ дали да опита " за първи път ". Но Деутърс беше освободена след към 30 минути, откакто призна, че е гледала клипове с други свидетелски показания по-рано през седмицата.
`Джони

Заради това нейните лични показания бяха заличени от протокола и на правосъдните заседатели беше подредено да ги отхвърлят.

Производството по делото ще бъде обновено на 18 април.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР