Джони Деп е обвинявал бившата си съпруга Амбър Хърд, че

...
Джони Деп е обвинявал бившата си съпруга Амбър Хърд, че
Коментари Харесай

Джони Деп е обвинявал Амбър Хърд, че му изневерява с Чанинг Тейтъм и Леонардо Ди Каприо

Джони Деп е упреквал някогашната си брачна половинка Амбър Хърд, че има интимни връзки с холивудски артисти като " тиквената глава " Леонардо Ди Каприо и " картофената глава " Чанинг Тейтъм - прякори, които звездата от " Карибски пирати " употребявал, с цел да се " подиграва " на брачната половинка си, споделя самата актриса пред английския съд в понеделник, представена от Page Six.
Тежки обвинявания: Бившата брачна половинка на Джони Деп го упрекна в закани за ликвидиране Вече трета седмица продължава процесът в Лондон, в който холивудската звезда съди английски таблоид, нарекъл го "побойник над дами "
34-годишната актриса от кино лентата " Аквамен " разкри, че " мощно ревностният " артист е смятал съвсем всичките й екранни сътрудници от мъжки пол във филмите за " полова опасност " - в изказване, обещано като част от делото в Лондон на Деп за клюка против английския таблоид " Сън ".
Уинона Райдър и Ванеса Паради със мощни изказвания пред съда в отбрана на Джони Деп за насилието на Амбър Хърд За 18 години двете в никакъв случай не са виждали принуждение от страна на холивудския артист
" Той ме упрекна, че имам връзки с всеки мой екранен сътрудник, филм след филм: Еди Редмейн, Джеймс Франко, Джим Стърджис, Кевин Костнър, Лиъм Хемсуърт, Били Боб Торнтън, Чанинг Тейтъм; даже дами като Кели Гарнър ", споделя Амбър Хърд.

Актрисата твърди, че 57-годишният Деп също я обвинил, че му изневерява с Леонардо Ди Каприо, с който тя е имала прослушване за роля.
Свидетел по дело: Бившата на Джони Деп в сексафера с Кара Делевин и Илон Мъск Твърди се, че тримата са се срещали в пентхауса на Деп в Лос Анджелис
" Той ми се подиграваше за това - изключително когато беше пийнал или надрусан - и имаше унизителни прякори за всеки един от моите екранни сътрудници, които смяташе за полова опасност ", споделя тя в изказването.

" Например, Леонардо Ди Каприо беше " тиквената глава ", Чанинг Тейтъм беше " картофената глава ", споделя Хърд - като актьорите са имали и други прякори паралелно с тези.
Бившите приятелки на Джони Деп отхвърлиха опцията да е принудител Уинона Райдър и Ванеса Паради го опазиха против обвиняванията в домашно принуждение
Деп също е " претендирал " от Хърд да знае повече за интимните подиуми във филмите и постоянно вдигал кавги " за това по какъв начин хората могат да ме гледат да върша секс пред камера ", твърди Хърд.

" Правилата му се затягаха с всяка година - каква голота или подиуми са допустими, искаше описания на всеки подробност, всеки аспект на сцените и по какъв начин те са снимани, поставяйки все по-големи ограничавания за това, което бих могла и какво не бих могла да върша ", споделя Хърд.
Джони Деп твърди, че е бил удрян от някогашната си брачна половинка В залата на лондонския Върховен съд Деп застана на мястото, отредено за очевидци в границите на делото за клюка, което той заведе против английския таблоид "Сън "
Актрисата декларира, че в последна сметка се оказва в позиция да отхвърля функции, което е повлияло отрицателно на кариерата й, написа " Дейли мейл ".

В писменото изказване Хърд също упрекна някогашния си брачен партньор, че я е подложил на физическа принуждение, както и " извънредно контролиращо и сплашващо държание ".

Вижте повече за заканите на Джони Деп към Амбър Хърд в Ladyzone.bg.
Джони Деп упреквал Амбър Хърд, че му изневерява с Чанинг Тейтъм, Леонардо Ди Каприо и други холивудски артисти Актьорът начирал "тиквена глава " Леонардо Ди Каприо и "картофена глава " Чанинг Тейтъм - прякори, които употребявал, с цел да се подиграва на брачната половинка си
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР