Джони Ъруин говори за алтернативните лечения, на които е бил

...
Джони Ъруин говори за алтернативните лечения, на които е бил
Коментари Харесай

Джони Ъруин казва, че е купил „седмици и месеци“ на фона на лечението на рак в терминален стадий

Джони Ъруин приказва за различните лекувания, на които е бил подложен по време на борбата си с рака, и по какъв начин го е „ овластило “ и усеща, че е купил повече време.

50-годишният водещ на A Place in the Sun по Channel 4 разкри спомагателните лекувания, които е имал, когато се появи като посетител в подкаст, воден от създателя на How to Glave Cancer Джейн Маклеланд.

Той сподели, че по-рано борбата с рака го е предиздвикала да желае „ да се свия на топка и да рева до гибел “, само че е почувствал смяна в съществото си, откогато е прегърнал различните лекувания. Джони беше диагностициран с терминален рак на белия дроб и търсеше диетичен съвет от Джейн, когато се появяваше в Разговори с Джейн Маклеланд.

Говорейки в подкаста, Джони сподели: „ Просто мисля, че работата, която вършите, е толкоз значима, тъй като в случай че просто слушах прогнозата, която непрекъснато ми дават, щях да се свия на топка и да рева себе си до гибел. Но се усещам доста по-овластен и доста по-образован. Има сфера на помощ и помощта...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР