Джонатан Луис, 17, почина в болница с тежка травма на

...
Джонатан Луис, 17, почина в болница с тежка травма на
Коментари Харесай

Осем студенти бяха арестувани, след като тийнейджър „герой“ беше пребит до смърт в Лас Вегас

Джонатан Луис, 17, умря в болница с тежка „ контузия на главата “ седмица след офанзивата, сподели лейтенантът от отдел „ Убийства “ Джейсън Йохансон.

Г-н Йохансон сподели, че сбиването е било уредено, откакто чифт слушалки и химикалка за вейп са били откраднати от приятеля на Джонатан.

Разследващите считат, че в началото Джонатан не е трябвало да взе участие в сбиването, а е придружавал приятеля си до близката уличка, където трябваше да се състои сбиването след привършване на часовете за деня в гимназията Rancho в източната част на Лас Вегас.

Следователната работа в Лас Вегас реши, че побоят е ликвидиране.

Г-н Йохансон сподели, че локалният офис на ФБР е съдействал за арестите във вторник сутринта и другите двама студенти също ще бъдат изправени пред обвинявания в ликвидиране.

Тийнейджър от Лас Вегас, пребит до гибел от навалица, откакто се застъпи за унизен другар, споделя фамилията му

Учениците няма да бъдат разпознати заради възрастта си. Г-н Йохансон сподели, че той и екипът му работят с локалната окръжна прокуратура, с цел да дефинират дали ще бъдат упрекнати в ликвидиране като възрастни.

Прочетете повече от Sky News:
Мъж, задържан за гибел от лед хокеист, чийто врат беше отсечен с острие
Тяло на мъж, липсващ от август, открито в планината с кучето му живо и до него

Изображение: Бащата на младежа, Джонатан Луис, държи ръката на сина си в болница. Снимка: GoFundMe

Бащата на Джонатан, Джонатан Луис-старши, сподели, че синът му се е изправил против групата, откакто на „ един от по-малките му другари “ е откраднато нещо от него и е било хвърлено в кошчето.

„ Джонатан е бил воин, който се опита да помогне на по-малко дете, което беше унизено, и 15 души го нападнаха в плахо принуждение и нашият обичан наследник беше обичай до гибел “, сподели той в изказване на страница за набиране на средства.

„ Джонатан “ беше упорит художник, благ, любящ, грижлив и великодушен млад мъж, който имаше целия си живот пред себе си и той ще бъде вечно обичан и скъп всеки ден, всеки миг. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР