Джонатан Линдсет, който бе избран за Играч на мача след

...
Джонатан Линдсет, който бе избран за Играч на мача след
Коментари Харесай

Линдсет: Системата на треньора ми пасна, надявам се да вкарвам повече голове

Джонатан Линдсет, който бе определен за Играч на мача след дуела сред Ботев Пловдив и ЦСКА, откакто означи първото попадение за своя тим при успеха на " алените " с 2:1. Самият футболист остана доста удовлетворен от триумфа, като поздрави своите съотборници.

" През първото полувреме играта беше равна, можехме трябваше да получим дузпа против Тобиас Хайнц, само че вкарахме за 1:0, а това бе задоволително. През втората част за тях бе по-добър мачът, имахме надзор, пък и вкарахме втори гол. Беше нервно след техния гол ", стартира той.

" Мисля, че с новия треньор системата ми пасва и той се оправя добре с тима, като се надявам да въвеждам повече голове за отбора. Винаги е хубаво, когато атакуващи футболисти са забъркани в попадения. Това бе чудесна асистенция и построяваме самочувствие ", продължи Линдсет.

" Имаме страхотни футболисти. Колкото повече играем дружно, толкоз по-добре ще се усещаме дружно. Когато Нестор пристигна сподели, че идващите три седмици ще са доста тежки. Сега виждаме по какъв начин цветята порастват. Трябва да починем, само че и да упражняваме, би трябвало да продължим да го вършим ", приключи футболистът на ЦСКА.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР