Джонатан Бенет, който е агент на звездата на Астън Вила

...
Джонатан Бенет, който е агент на звездата на Астън Вила
Коментари Харесай

Джак Грийлиш още не е сигурен за Манчестър Юнайтед

Джонатан Бенет, който е сътрудник на звездата на Астън Вила Джак Грийлиш отхвърли, че неговият клиент към този момент е договорил прехвърлянето си в Манчестър Юнайтед. Барнет прибавя, че би било ужасно Грийлиш да играе в Шампионската лига.

" Нямаме безусловно никакво съглашение с никого. Джак не се интересува от нищо друго, с изключение на да се бори за това да измъкне Астън Вила от всички неприятности. От друга страна, мисля, че що се отнася до кариерата му, би било отлично за него да играе в Шампионската лига и да развие страхотните си умения.

Не съм сигурен в коя страна или в кой тим ще се се случи това. Но този диалог няма да се води в този момент, тъй като всичко, което той желае, е да помогне на Астън Вила ", съобщи Барнет.

Тази към този момент бирмингамци одобряват точно Манчестър Юнайтед в дуел, който е от изключителна значимост за двата тима. Грийлиш и компания се борят за своето оцеляване в елита, от което сега изостават на четири точки. " Червените дяволи " могат да се приближат на точка от четвъртото място, в случай че завоюват през днешния ден.
 Солскяер: Не би трябвало да разчитаме на помощ, а сами да си вършим работата
Солскяер: Не би трябвало да разчитаме на помощ, а сами да си вършим работата

" Ако вземем всичките си мачове до края, сме сигурни а Топ 4 "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР