Джон Уик определено е образ, който трудно може да бъде

...
Джон Уик определено е образ, който трудно може да бъде
Коментари Харесай

Защо феновете на Джон Уик са бесни на Жокера

Джон Уик несъмнено е облик, който мъчно може да бъде пропуснат, само че същото важи и за Жокера. Между двамата няма доста общо, като се изключи че са виновни за гибелта на много хора.

Задава се сериал от света на Джон Уик

Ето и кой ще бъде в центъра на събитията

Режисьорът на " Жокера ", който ще тръгне по кината този петък, 4 октомври, Тод Филипс обаче направи едно съпоставяне, което вбеси почитателите на господин Уик.

Според много хора, " Жокера " е доста рисков филм, тъй като наблюдава лудостта на един човек, което може да докара действителното отключване на психологични проблеми у доста фенове.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Joker Movie (@jokermovie) на Сеп 25, 2019 в 9:00 PDT

В изявление за Associated Press Тод Филипс твърди, че всичко тези нападки са несправедливи. Режисьорът споделя, че е гледал " Джон Уик 3 " и е видял по какъв начин публиката се радва на обстоятелството, че един бял мъж избива над 300 души в границите на два часа.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от John Wick: Ch 3 - Parabellum (@johnwickmovie) на Май 24, 2019 в 9:00 PDT

" Защо този филм се придържа към разнообразни стандарти ", пита иронично Филипс. Определено би трябвало да признаем, че в думите му има логичност, само че почитателите на Джон Уик не одобриха добре изявлението му.

Всичко, което знаем за " Жокера "

Нищо не е такова, каквото наподобява

Те се хващат за думите му и безусловно го разнищват. Започват от там, че Джон Уик не е бял мъж, тъй като Киану Рийвс има китайски и хавайски корени. След това се визира и тематиката за убийствата. Според почитателите на наемния палач, той избива всички тези хора, с цел да оцелее, а не за забавление, какъвто е казусът с Жокера в комиксите, написа ComicBook.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР