Джон Уик 4 съвсем очаквано влезе дълбоко под кожата на

...
Джон Уик 4 съвсем очаквано влезе дълбоко под кожата на
Коментари Харесай

Колко точно думи изрича Киану Рийвс в Джон Уик 4

" Джон Уик 4 " напълно предстоящо влезе надълбоко под кожата на почитателите на франчайза и най-малко все още представянето на филм в бокс офиса е в действителност впечатляващо.
 Съдбата на
Ще има ли " Джон Уик 5 "

Дойде ли краят на господин Уик

Напълно допустимо е да задмине по доходи третия филм, който все още е най-печеливш за франчайза. Печеливш е и методът на филмите за господин Уик като цяло, в които се залага на доста екшън и бойни подиуми и по-малко на говорене.

Оказва се обаче, че Киану Рийвс е свел думите, които споделя в " Джон Уик 4 " до толкоз малко, че чак се изненадваме. От The Wall Street Journal са си създали труда да преброят всяка една дума, която артистът споделя в четвъртия филм, и крайният резултат е едвам 380 думи .

По принцип Джон Уик не е доста словоохотлив и в предните филми, само че 380 думи за 169 минути времетраене е нов връх. В първия филм времетраенето е надалеч по-малко - 101 минути, само че пък изречените от героя думи са повече - 484.

От The Wall Street Journal настояват, че цели 10% от изречените от Джон Уик думи в четвъртия филм са включени в филмовия откъс. Или другояче казано, в филмовия откъс го чуваме да приказва повече, в сравнение с за първите 25 минути от кино лентата.
 Какво да чакаме от
Какво да чакаме от " Джон Уик 4 " с Киану Рийвс

Г-н Уик ще тръгне на нова самоубийствена задача

Режисьорът Чад Стахелски твърди, че самият Киану Рийвс е понижил разговорите на героя си почти на половина от в началото плануваното, написа Deadline. Това по никакъв начин не ни изненадва, тъй като Джон Уик не е от хората, които обичат да приказват празни приказки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР