Джон Уик 4 е по кината вече от няколко дни

...
Джон Уик 4 е по кината вече от няколко дни
Коментари Харесай

Може ли да има Джон Уик 5

" Джон Уик 4 " е по кината към този момент от няколко дни и към този момент знаем сигурно, че на хората им е липсвало да виждат по какъв начин господин Уик (Киану Рийвс) раздава правораздаване.

Екшънът в " Джон Уик 4 " е обезпечен

Новият филмов откъс е тук

Приходите от бокс офиса са задоволително безапелационни. 73,5 милиона $ доходи от Съединени американски щати и 64 милиона в международен мащаб са в действителност впечатляващи за първите три дни от премиерата. Със своите общо 137,5 милиона $ четвъртият филм от франчайза постави всички останали в дребния си джоб.

Като даже умерено можем да кажем, че отвя " Шазам! Яростта на боговете ", който за повече от 10 дни има едвам 101 милиона $ доходи. Този триумф напълно резонно повдигна въпроса дали въпреки всичко няма да забележим и пети филм.

Такъв бе заплануван, даже първичните проекти бяха да бъде сниман незабавно след края на фотосите на четвъртия. Но проектите са, с цел да се трансформират. Въпреки финала на " Джон Уик 4 " концепцията за още един филм не е отишла тотално в кошчето.

Поне по този начин твърди Джо Дрейк, който е президент на Lionsgate Motion Picture Group. Пред The Hollywood Reporter той споделя, че е налице желанието за още един филм, като даже има хрумвания за друга интерпретация на финала. Ще бъдат разисквани разнообразни разновидности и ще се направи отмора, несъмнено, преди да бъде решено дали да има пети филм.

Дрейк добавя, че Киану Рийвс и режисьорът Чад Стахелски твърдо имат вяра, че не би трябвало да си играят със феновете и да просто да се опитат да ги прецакат да отидат на кино. Въпреки това още следващата година се чака още веднъж да забележим Джон Уик в деяние.
 Какво да чакаме от
Какво да чакаме от " Джон Уик 4 " с Киану Рийвс

Г-н Уик ще тръгне на нова самоубийствена задача

Той би трябвало да има присъединяване в Ballerina - spin-off сериалът от света на господин Уик, в който в основната роля ще бъде Ана де Армас. Очакванията са филмът да се появи през 2024 година, а действието във кино лентата да се развива сред това в " Джон Уик 3 " и " Джон Уик 4 ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР