Джон Траволта разкри, че е лудо влюбен“ в прекрасна“ австралийска

...
Джон Траволта разкри, че е лудо влюбен“ в прекрасна“ австралийска
Коментари Харесай

Траволта е лудо влюбен в Марго Роби

Джон Траволта разкри, че е " бясно влюбен “ в " прелестна “ австралийска актриса и би желал да работи с нея. Актьорът разкри, че става въпрос за Марго Роби, с която се срещнал за първи път аления килим на Оскарите.

В фрагмент от идна поява в нов подкаст, наименуван " Beyond the Sale “, воден от магнатите в региона на недвижимите парцели Шейн Спитери и Кърсти Кънингам, Траволта сподели: " Марго Роби... о, боже мой, човек може единствено да мечтае. Просто я обичам и тя беше в един от обичаните ми сериали, наименуван " Пан Ам “.

Той продължи да споделя, че в действителност е срещнал актрисата на премиите Оскар през 2022 година, когато съумял да ѝ се изясни в обич и да я похвали за присъединяване в сериала. Той добави, че ѝ е споделил " беше толкоз хубаво, ти беше толкоз добра “.

Траволта описа какво я е попитал, когато са се срещнали: " Чух, че постоянно си желала да бъдеш стюардеса?, само че тя сподели: " Не! Винаги съм желала да бъда водач! ".

Известно е, че артистът е квалифициран водач на аероплан от 22-годишна възраст и взема уроци по авиация от 15-годишна възраст. Наскоро получи лиценза си да пилотира Boeing 737.

В момента Марго Роби е в пауза от актьорската си кариера, защото чака първото си дете със брачна половинка си Том Акърли.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР