Джон Траволта се сдоби с лиценз за пилот на Боинг 737

...
Джон Траволта обяви в профила си в Instagram, че е
Коментари Харесай

Джон Траволта обяви в профила си в Instagram, че е получил нов лиценз за пилот, който му позволява да управлява Боинг 737.

След лицензите си за самолети 747 и 707 Джон Траволта прибавя нов към колекцията си. Във видеоклип, публикуван в профила му в Инстаграм в неделя, актъорът "гордо" сподели този момент със своите 3 милиона последователи. С този нов лиценз 68-годишният актьор вече ще може да лети с Боинг 737. Според Alliance Aviation, най-големия независим център за авиационно обучение в САЩ и Латинска Америка, този лиценз е идеален за тези, които искат да летят с търговски самолети.

Звездата от "Треска в събота вечер" се научава да лети, когато е на 15 години, а седем години по-късно получава първата си частна пилотска книжка. През май 2020 г. Джон Траволта публикува своя снимка като тийнейджър и коментира своята страст. "Ретроспекция. Когато бях на 15 години, училището ми предложи курс по авиация, който ми позволи да започна втората си кариера", пише той под публикацията си.

В интервю за списание "The Telegraph" през 2018 г. съпругата му Кели Престън, която почина през 2020 г. от рак на гърдата, признава, че двамата "пътуват много често". "Той има лиценз от над 30 години, самолетите ни са паркирани срещу къщата ни в Окала, Флорида, тъй като имаме прилежаща писта. Никога не се стресирам, когато Джон лети, защото той винаги е спокоен, независимо от ситуацията, и се справя много добре с напрежението." /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР