Джон Траволта и дъщеря му Ела често демонстрират колко близки

...
Джон Траволта и дъщеря му Ела често демонстрират колко близки
Коментари Харесай

Джон Траволта - истински баща и приятел

Джон Траволта и щерка му Ела постоянно показват какъв брой близки и привързани са един към различен. Преди известно време младото момиче употребява обществените мрежи, с цел да насочи благ привет към татко си по случай рождения му ден.

Сега, месец и половина по-късно, Джон връща жеста на своята щерка.

По този мотив артистът показа малко, само че симпатично видео в своя Instagram, на което той и Ела се любуват на чаша чай и вкусни лакомства. Изборът на чай не е инцидентен, защото и двамата се намират в Лондон, а лакомствата са по случай 22-ия рожден ден на Ела.

" Честит рожден ден, най-скъпата моя Ела! Обичам те толкоз доста ", по този начин Джон стартира посланието към щерка си.

Актьорът разкри и повода, заради която сега е в Обединеното кралство. Той е там за фотосите на късометражен филм със заглавие The Shepherd, основан на едноименния роман на британския публицист Фредерик Форсайт. " Творба, която постоянно съм обичал ", споделя по случая Джон Траволта.

Освен един към различен, Джон и Ела постоянно насочат послания и към всички останали, за които ги е грижа, написа Holliwood Life.

На 31 март Джон не пропусна да поздрави своя сътрудник и добър другар Брус Уилис, откакто фамилията му разгласи, че се отдръпва от актьорството заради битка със болестта афазия.

" Неотдавна Брус ми сподели: " Джон, просто желая да знаеш, че когато на теб се случи нещо хубаво, имам възприятието, че се то случва и на мен. " Ето какъв брой великодушна душа е той. Обичам те, Брус ", написа Траволта.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР