Джон Траволта е публикувал възпоменание за сина си Джет, който

...
Джон Траволта е публикувал възпоменание за сина си Джет, който
Коментари Харесай

Джон Траволта почете покойния си син: Мисля за теб всеки ден

Джон Траволта е разгласил възпоменание за сина си Джет, който в сряда навърши 30 години.

Това са думи, които никой родител не би желал да споделя. В сряда Джон Траволта разгласява известие в Инстаграм в памет на сина си Джет, който умря през 2009 година, до момента в който беше на отмора със фамилията си на Бахамите. Тази седмица той щеше да отпразнува 30-ия си рожден ден. " Скъпият ми Джети, липсваш ми повече, в сравнение с може да се опише с думи. Мисля за теб всеки ден. Честит рожден ден, обичам те, баща ", написа артистът и придружи трогателното си изказване с черно-бяла фотография на него и сина му.
                 

След гибелта на младежа аутопсията демонстрира, че той е блъснал главата си във ваната и е умрял от прекъсване на сърдечната активност. 16-годишното момче страдаше също от синдрома на Кавазаки .

Пет години след нещастието Джон Траволта споделя на конференция в Лондон, че тогава не е знаел дали ще успее да го преодолее. " Животът към този момент не ме интересуваше, лиши ми известно време да се оправя ", прибавя той. През 2010 година фамилията още веднъж се усмихва, когато брачната половинка на комика Кели Престън ражда дребния им наследник Бенджамин .

Двойката, която е женена повече от 30 години, са родители и на Ела Блу, която в този момент е на 22 години. Но фамилията на Траволта още веднъж е сполетяно от покруса. През 2020 година Кели Престън губи борбата си с рака на гърдата, от който страда от две години.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР