Джон Стюарт се завръща като водещ на The Daily Show“,

...
Джон Стюарт се завръща като водещ на The Daily Show“,
Коментари Харесай

Хасан Минхадж беше заместникът на Тревър Ноа в „Daily Show“ — след това беше изхвърлен: доклад

Джон Стюарт се завръща като водещ на „ The Daily Show “, само че нов отчет твърди, че Хасан Минхадж е имал работата в чантата преди изгубвам го.

Според отчет от четвъртък в The Hollywood Reporter, договорката на Минхай да поеме „ The Daily Show “ след напускането на Тревър Ноа е „ съвсем завършила до края на лятото “.

Въпреки това, откакто The New Yorker разгласява публикация, в която се твърди, че Минхадж, на 38, преувеличава – и излъга – някои от автобиографичните си истории, разказани в неговата комедия, той загуби този „ всичко, само че не и готово “ осъществяване.

61-годишният Стюарт беше водещ на сатиричното новинарско шоу на Comedy Central от 1999 година до 2015 година Ноа, на 39 година, по-късно пое концерта през 2015 година, преди да напусне през 2022 г. 

Оттогава има ротационен състав от домакини като Минхай, Челси Хендлър и Лесли Джоунс. Въпреки това беше необятно публикувано мнение, че Минхадж – който стартира като сътрудник на „ The Daily Show “, преди да бъде хазаин на собственот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР