Джон Сина все по-уверено върви по стъпките на Дуейн Джонсън

...
Джон Сина все по-уверено върви по стъпките на Дуейн Джонсън
Коментари Харесай

Джон Сина ,Бързи и яростни и каква ще бъде ролята на кечиста в новия филм

Джон Сина все по-уверено върви по стъпките на Дуейн Джонсън и от кеча се трансферира към киното. Една от първите му функции беше тази в " Пехотинецът " (2006 г.), а единствено през предходната година го гледахме в цели два кино лентата - " Секс на куково лято " и " Бъмбълби ".

Някои от бъдещите му планове пък са " Самоубийствен отряд 2 " и продуцираният от Скалата филм The Janson Directive. Сина обаче не мисли да стопира, тъй като съгласно Deadline той е новото попълнение в идния девети филм за " Бързи и гневни ".

Строго поверително е какъв ще бъде героят на Сина, само че знаем единствено, че ще го раздава неприятно момче. Предполагаме, че присъединението му към франчайза се дължи на обстоятелството, че няма да забележим Дуейн Джонсън в идния филм.

Отсъствието на Скалата се дължи на неприятните му взаимоотношения с Вин Дизел. А и това лято ще го забележим в " Бързи и гневни: Хобс и Шоу ", който е spin-off (филм, произлизащ от към този момент действителен, само че с акцент върху разнообразни аспекти) на " Бързи и гневни ". /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР