Джон Рам завоюва трета титла от DP World Tour Championship

...
Джон Рам завоюва трета титла от DP World Tour Championship
Коментари Харесай

Джон Рам спечели в Дубай, Макилрой завършва като номер 1 в света

Джон Рам завоюва трета купа от DP World Tour Championship с два удара разлика, до момента в който Рори Макилрой си обезпечи свършек преди всичко в ранглистата. Рам поведе с един удар преди финалния ден на конкуренцията и по този начин и не бе преместен от върха по време на зрелищния финален кръг на игрище Джумейра Голф Естейтс в Дубай, миксирайки шест бърдита с едно-единствено боги за -20 за шампионата.

Най-близките преследвачи на испанския голфър бяха Тайрел Хатън и Алекс Норън, които завършиха с кръгове от надлежно 66 и 67 удара, с цел да поделят второто място в крайното нареждане, до момента в който Макилрой се подреди на четвърто място след -4 под пар 68.

Завършекът на четвърта позиция подсигурява на Макилрой и опазване на първото място в класацията на DP World Tour Championship за четвърти път в кариерата на северноирландеца. Световният номер 1 се трансформира в едвам втория състезател в историята, който оглавява ранглистите във FedEx Cup и DP World Tour в рамките на един и същи сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР