Джон Оливър се завърна по HBO и HBO Max с

...
Джон Оливър се завърна по HBO и HBO Max с
Коментари Харесай

Ким Кардашиян помогнала за разкриване на измама с произведения на изкуството

Джон Оливър се завърна по HBO и HBO Max с нов епизод на Last Week Tonight, в който Ким Кардашиян получи особено споменаване. Комикът отличи бизнесдамата за това, че е помогнала за разкриването на скица за машинация с творби на изкуството преди няколко години.

" Преди няколко години, по време на Мет Гала, 2018 година ", съобщи Оливър. " Ким се появи, облечена от глава до пети в рокля, която беше удивително златна ".

Оливър сподели фотография на ковчега на египтянина Неджманх, който по това време музеят " Мет " преди малко беше придобил. Кардашиян, облечена в злато, се снима със златния ковчег и фотографията бързо се популяризира в обществените мрежи, показа медията Deadline.

Анонимен осведомител съобщил на интернационалните управляващи, че ковчегът е бил ограбен и музеят е бил излъган да го купи за 4 милиона $. Оливър споделя, че е впечатлен от силата на Кардашиян и прибавя: " Жената има същински гений да основава невероятни облици единствено като стои до мъже, които наподобяват по този начин, като че ли са умрели от дълго време ".

Епизодът на късното шоу продължи да се концентрира върху търговците, които не вършат нужното изследване, когато получават творби на изкуството, които в доста случаи са крадени. Оливър още веднъж се прицели в бизнесдамата, когато означи, че музеите не могат просто да седят и да не вършат изследвания, а да чакат " до момента в който Ким Кардашиян се снима пред някой от нашите предмети и ние бъдем унизени на интернационалната сцена. Това не може да бъде напълно нейна отговорност, тя е прекомерно заета да прави гражданска война в оформящото облекло. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР