Джон Макенроу никога не е криел симпатиите си към Ник

...
Джон Макенроу никога не е криел симпатиите си към Ник
Коментари Харесай

Макенроу: Умолявал съм Кирьос да бъде по-сериозен; той може да е голям шампион

Джон Макенроу в никакъв случай не е криел благосклонностите си към Ник Кирьос и не е мъчно да разберем за какво това е по този начин, имайки поради сходствата сред тях. Австралиецът и американецът постоянно са имали репутацията на антисистемни играчи, които имат необикновен капацитет, само че и извънредно саморазрушителен темперамент, а това е и повода да бъдат толкоз обичани от публиката.

Бившият играч обаче съумява да пребори своите демони на корта и се трансформира в едно от величията на тениса, до момента в който кариерата на Кирьос несъмнено можеше да се развие в пъти по-успешно. Все отново наподобява, че Ник е решил да направи един финален опит да оползотвори безспорния си гений и към този момент е единствено на една победа от тазгодишната купа на Уимбълдън, а точно Макенроу е един от най-щастливите хора от този факт, споделяйки следното пред медиите:

С цялото ми почитание към Кристиан Гарин, само че Кирьос несъмнено получи прелестен чоп в негово лице, с цел да се класира напред. Ник в никакъв случай не беше продължавал към полуфиналите на шампионат от Шлема и имаше лукса да избегне някой всред Надал и Джокович, излизайки в мача като любимец. Случилото се с Надал е безпределно неприятно, само че се веселя ужасно доста за Ник Кирьос. Това момче има необикновен тенис разсъдък и е харесвано от съвсем всички в съблекалнята. Вярвам, че не се е появявал по-талантлив тенисист от Кирьос в последните 10 години. В предишното той не беше задоволително непрекъснат в изявите си и предпочиташе да излезе на открито за някоя бира, в сравнение с да се труди крепко. Това нямаше по какъв начин да не се отрази отрицателно на резултатите му, а самият аз съм го умолявал да бъде по-сериозен. Този човек носи голям интерес към играта и е основна фигура в света на тениса. Знам какъв брой доста неща са способни да го изкарат от равновесие, защото съм минавал през същото, само че Ник има всичко да бъде огромен първенец и е време да го покаже - приключи тогавашният лидер в международната класация.

Източник: Tennis365

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР