Джон Макафи счита, че до края на 2020 г. курсът

...
Джон Макафи счита, че до края на 2020 г. курсът
Коментари Харесай

Основателят на McAfee е сигурен, че биткой ще достигне $1 млн.



Джон Макафи смята, че до края на 2020 година курсът биткойн ще доближи 1 млн. $. При това той счита още, че не е наложително това да е водещата криптовалута. Тази прогноза е даже по-оптимистична от предишна, когато той показа упования за 500 млн. $ за един биткойн за същия интервал от време.

“Когато предвиждах биткойни по 500 хиляди $ до края на 2020 година, използвах модел, който предсказа цената от 5 хиляди до края на 2017 година – изяснява Макафи в пост в Twitter. – Курсът обаче набъбна доста по-бързо и в този момент предричам 1 млн. $ до края на 2020 г.”

Прочетете още: Криптовалутите – безусловен справочник!

За да подчертае какъв брой е убеден в прогнозата си Макафи още веднъж разгласи, че ще изяде половия си орган при положение на неточност.

В мненията под известието той бе запитан дали приказва за Bitcoin (BTC) или Bitcoin Cash (BCH), която се отдели през октомври 2017 година От отговора на Макафи излиза наяве, че той приказва за BTC.

Интересно е обаче да се подчертае, че преди време той предвиждаше по-голям триумф на BCH. Разбира се, тук може да няма никакво несъгласие – BTC може да доближи милион $, без да е водеща криптовалута.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР