Джон Лиър, бивш служител на ЦРУ на САЩ, дълго време

...
Джон Лиър, бивш служител на ЦРУ на САЩ, дълго време
Коментари Харесай

Бивш пилот на ЦРУ сензационно: Земята е планета затвор, Луната е холограма, били сме вече на Марс

Джон Лиър, някогашен чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ на Съединени американски щати, дълго време е работил като водач във Военновъздушни сили на страната. Той твърди, че Земята е планета затвор, а Вселената е проведена не по този начин, както ни учат от самото ни детство, написа Езорейтер.
Освен това, че той е имал достъп до секретна информация на Централно разузнавателно управление на САЩ, Лиър дълго години, откогато е в оставка, независимо се занимава с следствия на това, какво тъкмо съставлява нашата планета и от какво е обкръжена, за какво на нея непрекъснато се случват някакви аномални феномени, които не се вписват в понятието за " веществен свят ".

Ето какво той споделя за всичко това: Във вселената има безчет планети, обитаеми с хуманоиди с друга степен на развиване. Например Земята не е изгубена в безкрайното пространство " синя топка ", а планета затвор, на която изпращат за превъзпитание от други светове, които в космоса са милиарди. Изпращането става посредством раждането на Земята, а не по някакъв различен метод. Затова, умирайки, ние имаме опция да се върнем в един по-хуманен и добър свят, или да отидем за втори или трети период на присъдата със съответните корекции. Да кажем, че вие първо сте били сполучлив предприемач, а след корекцията вие ще сте дрипльо без крайници. безногим нищим.



Луната, както твърди Лиър, е изкуствено тяло, основано преди към 40 милиарда години и докарано до Земята преди 15 000 години. Именно това е провокирало ледниковия интервал на нашата планета. Налице е също версия, че Луната е основана в недрата на Юпитер, само че по някаква причина " небесното тяло " е заседнало до Земята. На Луната живеят хуманоиди, които уфолозите назовават сивите или рептилите. Те са към 250 милиона. Какво те там създават и каква функционалност извършват в живота на нашата планета, не е известно. Техните градове и фабрики са ситуирани навътре в Луната.

При това повърхността на Луната с кратерите - това е единствено холограма, по тази причина никой не е и летял до нея, тъй като международното държавно управление, следено от всички страни, от дълго време е посещавало Луната, Марс и други планети с апарати, основани въз основата на технологиите на Никола Тесла, в които държавното управление на Съединени американски щати от 1946-та година влага големи пари. Затова полетът на американците до Луната е чиста мистификация, нужна за похищение на вниманието на интернационалната общественост. Най-вероятно, на тази цел служат и всичките останали земни галактически планове.

Говорейки пред заинтригуваната публика, Лиър непроменяемо акцентира:

Нямам никакви материални доказателства за това, което споделям. И това изобщо не е инцидентно, другояче от дълго време към този момент нямаше да съм измежду живите. Затова всеки самичък би трябвало да реши за себе си, дали да има вяра на това или не. Но мисля, че всеки човек на зрелост и без доказателствата схваща главното: нашата Земя е затвор. Ние тук просто излежаваме присъдата, която сме си заслужили. Затова от време на време божията промисъл ни се коства толкоз жестока. Всъщност във вселената всичко е хармонично, по тази причина не би трябвало да се завижда на богаташите негодници, тъй като тях ги чака нов период в този затвор, освен това вие сами разбирате какъв...


Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР